WBS bij Pauw
WBS bij Pauw

WBS bij Pauw

In de week van 12 Mei kreeg het bestuur van de WBS een uitnodiging om een live-uitzending van het BNN-VARA programma PAUW bij te wonen. Na enig overleg gooide het bestuur de uitnodiging op de Facebook pagina om met 30 mede-WBS’ers richting Amsterdam te gaan. Jammer genoeg was de opkomst matig en zijn we vervolgens met 12 man richting de studio gegaan.

Eenmaal aangekomen konden we de jassen ophangen en kregen we een muntje voor een drankje en het pasje om de zaal binnen te komen. Hierna was er door BNN-VARA een kleine rondleiding georganiseerd en hebben we een kijkje gekregen achter de schermen van de “De wereld draait door” studio. Natuurlijk moesten de stoelen van Matthijs van Nieuwkerk en zijn tafelgasten even gecontroleerd worden op het derrière comfort en moest er ook een foto gemaakt worden.

Toen we eindelijk de zaal van PAUW werden binnengelaten werden we door een vrouw naar onze plaatsen gewezen om er vervolgens achter te komen dat we wel hele mooie plekjes hadden die op tv ook zeker wel goed te zien waren. Na een uitleg over wanneer we moesten klappen en een kleine ontmoeting met Jeroen Pauw kon de live uitzending dan eindelijk beginnen. Mobieltjes uit en mond dicht.

Al met al een leuke en interessante rijke ervaring met dank aan de WBS en Pauw.

Graag tot ziens!

Bekijk hier de uitzending van Pauw