Kroegentocht
Kroegentocht

Kroegentocht

Beste WBS’ers!

Het schooljaar is weer begonnen dus zo ook het feestjaar. De Feestco nodigt jullie daarom uit voor de jaarlijkse kroegentocht. Naast de baravond van aanstaande woensdag, kunnen we donderdag nog een keer helemaal los gaan. En onze nieuwe eerstejaars moeten natuurlijk ook een beetje wegwijs worden in het mooie dorp. West heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen de Oka 18.

We starten de kroegentocht om 21:00 uur in het Café. Het Café heeft voor ons een shotje pastel de Nata voor €3,60 en Desperado’s voor € 2,95.
Om 22:00 zetten wij onze tocht voort naar café De Zomer. De Zomer heeft een speciale verrassing die je echt niet wilt missen. Haal hiervoor je stempel op bij de ingang van het café.
Om 23:00 zijn wij van harte welkom in café de Zeevaart. Café de Zeevaart heeft voor ons Brand Gose voor €3,00.
Klokslag 00:00 zijn we van harte welkom in café ’t Zwaantje. Café ’t Zwaantje heeft de volgende topaanbieding voor ons. Karamel wodka plus een biertje voor € 2,50.
Om de kroegentocht goed af te sluiten rest ons nog één kroeg; Oka 18! Vanaf 01:00 kunnen we de dansvloer afbreken met een plankje bier (13) voor €17,50.

Voor de mensen die niet van alcohol houden zijn er helaas geen aanbiedingen, maar je bent alsnog van harte welkom. Woensdag avond is de generale in de bar, zodat jullie donderdag avond in topconditie aan de kroegentocht kunnen beginnen.

Graag tot Donderdag!
Freek Feestco

Voor meer informatie over dit evenement ga naar de huidige feestco; Sanne Tambach, Jenthe Visscher, Hielke Zuidema, Geert van Gameren en Emiel Vastenburg.

Datum

sep 05 2019

Tijd

20:00

Locatie

West-Terschelling

Organisator

Freek Feestcommissie
Website
https://wbsterschelling.nl/commissies/feestcommissie