Een nieuw jaar! Met nieuwe feesten…
Een nieuw jaar! Met nieuwe feesten…

Een nieuw jaar! Met nieuwe feesten…

Gelukkig nieuwjaar aan alle leden en bezoekers van deze site. Kunt u zich de start van vorig jaar nog herinneren? De MSC Zoe die omsloeg en haar containers verloor boven de eilanden? Ja, ja, dat is alweer een jaar geleden en ook de WBS is weer een jaartje ouder geworden.

In het nieuwe jaar zal de WBS zijn 75ste verjaardag vieren. Het beloofd een prachtig jaar te worden. De volgende feesten staan alvast op de agenda:

De Fuck-Off Borrel zal plaatsvinden n de OKA18, de datum wordt nader bekend gemaakt . De vierdejaars studenten zullen hierna op stage gaan, en wanneer alles meezit na hun stage het MIWB verlaten. Heel veel succes alvast allemaal!

Vervolgens zal het ouderweekend plaatsvinden, ook wel verstaan als het voorjaarsbal. 7, 8 en 9 februari staat in het teken van de student en zijn/haar ouder. Het thema voor dit jaar: STRANDVONDSTEN.

Dan komen ondertussen onze derdejaars ook weer terug van hun eerste stage. We kijken ernaar uit hun verhalen te horen op de Welcome Back Party die zal plaatsvinden op 13 februari in de Groene Weide. WBS’ers, er is geen excuus niet te komen, hoe beter de vakantie in te luiden dan met een groot feest?!

Ons nieuwe bestuur zal gekozen worden en dit moet natuurlijk gevierd worden met een bestuurswissel! De datum en locatie worden nader bekend gemaakt.

Nogmaals iedereen een goed en gezond 2020 toegewenst!

Groetjes de websiteco