De nieuwe feestco en hun bloemschikcursus
De nieuwe feestco en hun bloemschikcursus

De nieuwe feestco en hun bloemschikcursus

Zo te zien heb je de leukste commissie van de WBS gevonden.  Wij stellen ons het liefste voor als Freek Feestco. Wij zorgen samen dat er de leukste feestjes worden gehouden op het eiland. De feestcommissie bestaat uit de volgende 5 WBS’ers:

  • Emiel Vastenburg 
  • Jenthe Visscher
  • Sanne Tambach
  • Geert van Gameren
  • Hielke Zuidema

Wat wij precies doen is misschien het beste te beschrijven door terug te kijken naar ons eerste feest. Het eerste feest was de geliefde bloemschikcursus. Als je niet weet wat dit is, zal de foto hiernaast misschien iets meer duidelijkheid geven.

Ja, de bloemschikcursus is een naam voor een feest waar wij in onze overall bier (of andere dingen) uit gieters drinken. Voorheen werd dit feest ook wel het Gieterfeest genoemd. Op deze foto is ook de Feestco compleet. Dit herinneren wij ons nog erg goed. Het was het begin van de avond. De bus WBS’ers was uitgeladen bij de Stoep in Midsland en we waren klaar voor een feest. Wij als nieuwe Feestco voelde de druk voor een goed feest maar dit gevoel viel al snel weg. Tijd voor een foto! Aangezien wij net zo warrig zijn als het lijkt op de foto ging dat wat lastig. Na een paar foto’s gingen we maar naar binnen voor een feestje. De gieters goten maar door en de avond werd steeds beter.

 Mensen dronken flink door en vergaten al snel wat ze deden. Zoals op de foto te zien is, houden onze dierbare WBS’ers wel van wat gekke ideeën. Daarom het bier drinken uit een ander zijn gieter via een overall? Tja waarom ook niet toch? Hoe later de avond, hoe gekker de mensen die overbleven. Het was inmiddels al laat en een aantal had zijn zwakte al getoond en was al in de taxi naar huis gestapt. Maar de WBS’ers die er nog waren, zijn doorgegaan tot het eind en hebben er nog een fantastisch feest van gemaakt.

Zoals je misschien wel door hebt, is de Feestco erg belangrijk voor de WBS. Wij zorgen naast de wekelijkse woensdagavond ontspanning voor nog meer gezellige avonden. Elke maand houden wij daarom een feest zodat jullie WBS’ers even kunnen ontspannen en kunnen genieten van een fantastisch feest met aanbiedingen die je niet vaak zult zien. Elke feest heeft een thema en is daarom weer anders dan de vorige. De feesten worden verspreid over het eiland gehouden en wij zorgen dat jullie op locatie komen. Als je nog ideëen hebt voor een goed feestje ben je altijd welkom. Ook als je van je bier af moet!

Tot op het volgende feest,

Freek Feestco