Bestuursverkiezing 2014
Bestuursverkiezing 2014

Bestuursverkiezing 2014

Op woensdag 18 december 2013 heeft de bestuursverkiezing plaats gevonden. Alle eerstejaars studenten mochten stemmen op de kandidaten die zich verkiesbaar hebben gesteld. De strijd ging om de functie als voorzitter, vice-voorzitter, secretaris, penningmeester en sportcommissaris. Door jezelf te promoten maakte je een kans om deel te nemen aan het bestuur 2014/2015. Na het tellen van de stemmen en vervolgens nog een controle, zijn alle opvolgers bekend gemaakt:

Als eerste zal Bram Heijmann de functie als voorzitter overnemen van Ernst-Jan Kroezenga. De nieuwe vice-voorzitter is Roelof Kieskamp, in de plaats van Zeno Scheltens. Amber Boxem zal worden opgevolgd door Brian ten Dam. Dan Emma Vos, de nieuwe penningmeester en opvolgster van Naomi Galama, is de enige studente Hydrografie en vrouw binnen het nieuwe bestuur. En last but not least, de opvolger van Richard Slof voor sportcommissaris is Timo Laagland geworden.

Op donderdag 6 maart 2014 is het bestuurswissel, tijdens de bedrijvendag, in de Braskoer en het nieuwe bestuur zal tot die tijd meelopen.