Aspirant-leden 2023
Aspirant-leden 2023

Aspirant-leden 2023

Geacht aspirant-lid,

Over niet al te lange tijd zal je beginnen aan een nieuw hoofdstuk in je leven, het studentenleven op Terschelling! Om de komende vier jaar (misschien iets langer) volop te kunnen genieten, is lidmaatschap van de WBS essentieel. De inschrijvingen voor het aankomende studiejaar zijn nu geopend. Zelfs als je nog niet zeker weet in welke kamer je op de campus terechtkomt, kun je je gerust aanmelden bij de vereniging.

Om lid te kunnen worden moet je eerst de introductieweek doorstaan. Tijdens deze week maak je kennis met de tradities van onze vereniging, ontmoet je je medestudenten en zul je genieten van het prachtige leven op Terschelling! Het is het begin van een fantastische studententijd op een unieke locatie.

De introductieweek vindt dit jaar plaats van 28 augustus tot en met 3 september. Dat betekent dat je het eerste weekend van het schooljaar op het eiland zult doorbrengen. Binnenkort ontvang je van het bestuur een e-mail met verdere informatie over de start van het studentenleven en praktische details over de introductieweek.

Als je je nog niet hebt ingeschreven voor de WBS voor het komende jaar, doe dit dan snel via de inschrijvingspagina op deze website!

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Tot de 28e!

Met vriendelijke groet,
Het 78e bestuur en de introductiecommissie.