Agon op Terschelling

 

Wat heb je nodig om de WBS kennis te laten maken met een andere studentenvereniging? Een andere studentenvereniging, een slaapplek, voldoende eten, een BBQ, een plan –B, 9 tandems, 6 WBS’ers en een bestuurslid en oja… een hoop drank.
Zeepkistenrace voor 3e jaar op rij groot succes

Zaterdag 20 mei was het dan eindelijk zo ver, de jaarlijkse Terschelling zeepkistenrace voor het derde jaar op rij. Al meerdere malen heeft de WBS het initiatief genomen zelf een evenement te organiseren waarin studenten met elkaar en de eilanders in strijd gaan.
WBS bij Pauw

In de week van 12 Mei kreeg het bestuur van de WBS een uitnodiging om een live-uitzending van het BNN-VARA programma PAUW bij te wonen. Na enig overleg gooide het bestuur de uitnodiging op de Facebook pagina om met 30 mede-WBS’ers richting Amsterdam te gaan.
Gieterfeest

Het gieterfeest

11 mei 2017 was de datum waarop het gieterfeest gepland stond. De feestcommissie heeft binnen 4 weken, een hertentamenweekje meegeteld, alles voor elkaar proberen te krijgen om het feest zo goed mogelijk te laten verlopen. Locatie Braskoer was prima om het feest te geven.
WBS Bowlingavond

Na enige tijd was het dan zover. Het bedankje voor alle studenten die meegeholpen hebben met het op- en afbouwen van het Voorjaarsbal. Afgelopen maandag was iedereen die zijn handjes had laten wapperen uitgenodigd om mee te gaan bowlen.
Toekomstige evenementen

  1. 31e Grachtenrace Amsterdam

    7 oktober @ 10:00 am - 8:00 pm
  2. 26e Muiden-Pampus-Muiden

    4 november @ 10:00 am - 5 november @ 4:00 pm