Roeiverslagen – Roeirace Kaag


Kaagrace 2018

Na al het roeigeweld van afgelopen april en mei, waarin binnen 6 weken 5 wedstrijden werden afgewerkt, viel er een ongemakkelijke stilte. 3 weken lang niet vroeg opstaan, geen foute uur in de bus naar de wedstrijd,
4e jaarlijkse zeepkistenrace opnieuw groot succes!

Zaterdag 26 mei was het dan eindelijk zo ver, de jaarlijkse Terschelling zeepkistenrace voor het vierde jaar op rij. Al meerdere malen heeft de WBS het initiatief genomen zelf een evenement te organiseren waarin studenten en eilanders met elkaar de strijd aan gaan.
Vuurtorenrace Urk 2018

‘Egbert Wagenborg’

Met de HT-roeirace nog in onze armen, hadden wij vandaag alweer de volgende wedstrijd. Deze keer waren wij afgereisd naar Urk voor de Vuurtorenrace van ongeveer 15 kilometer.

Zoals gebruikelijk pakten wij de eerste langzame boot van de dag.
HT Harlingen-Terschelling 2018

‘Gouteyck’

Vrijdagochtend 11 mei, 05:46 uur. Terwijl de eerste zonnestralen zich over de horizon wagen, kan de wekker al worden uitgezet voordat hij gaat. Vandaag is het zover, de race der races, de koninginnetocht van het sloeproeien beter bekend als de HT.
De Snobber wint 2e plek Sagitta zeilrace!

Gisteren hebben we met een enthousiaste crew de sagitta race gevaren met de Snobber en zijn we geƫindigd op een mooie tweede plek!

Nadat onze held Sjoerd Hibma de Snobber nog even een scheerbeurt heeft gegeven en er donderdag met een deel van de crew nog even getraind is konden we er tegenaan zaterdag.
Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.