Vuurtorenrace Urk 2018

‘Egbert Wagenborg’

Met de HT-roeirace nog in onze armen, hadden wij vandaag alweer de volgende wedstrijd. Deze keer waren wij afgereisd naar Urk voor de Vuurtorenrace van ongeveer 15 kilometer.

Zoals gebruikelijk pakten wij de eerste langzame boot van de dag.
Roeiverslagen – HT Harlingen-Terschelling 2018

‘Gouteyck’

Vrijdagochtend 11 mei, 05:46 uur. Terwijl de eerste zonnestralen zich over de horizon wagen, kan de wekker al worden uitgezet voordat hij gaat. Vandaag is het zover, de race der races, de koninginnetocht van het sloeproeien beter bekend als de HT.
De Snobber wint 2e plek Sagitta zeilrace!

Gisteren hebben we met een enthousiaste crew de sagitta race gevaren met de Snobber en zijn we geëindigd op een mooie tweede plek!

Nadat onze held Sjoerd Hibma de Snobber nog even een scheerbeurt heeft gegeven en er donderdag met een deel van de crew nog even getraind is konden we er tegenaan zaterdag.
Raceverslagen – Roeirace Grou 2018

De Houtman’

Nu, zie hier, weer zo’n pracht verhaal. Na ons succes bij de Harlingen kampioenschappen in April waren wij natuurlijk van plan dit weer te gaan doen bij de roeiwedstrijd in Grou. De roeiwedstrijd van Grou is een route van 20,75 km door de polder heen.
Roeiverslagen – Slag om Zaan 2018

Wagenborg

We zijn weer twee weken verder en weer klaar voor de volgende wedstrijd; Slag om de Zaan. Om kwart over 7 nemen we de snelboot naar Harlingen en stappen we in de auto naar het mooie Zaandam. Aan boord hebben we nog besloten dat Nora,
Toekomstige evenementen

  1. Zeepkistenrace 2018

    26 mei @ 1:00 pm - 5:00 pm