Roeiverslag Midwinter Sprint Zaandam

Wagenborg


Op uitnodiging van Josee naar de race op de Zaan kijken. Ik werd met open armen ontvangen door Josee en gelijk gekoppeld aan het dames team van de Egbert Wagenborg uit Terschelling. Kon gelijk door naar het Palaver om de route en bijzonderheden te horen.
Roeiverslagen – Muiden Pampus Muiden 2018

Gouteyck

Vrijdag 2 november, met de nodige zenuwen wordt de wekker uitgezet, de tas nog eens nagelopen, een laatste les lading sjorren, want officieel is het natuurlijk nog gewoon een lesdag, nog eens de tas nalopen,
Rondleiden op zeesleepboot De Holland

In de herfstvakantie lag de Holland weer inĀ  de haven van Terschelling op zijn oorspronkelijke ligplaats. Dit schip lag daar zodat er rondleidingen gegeven konden worden op dit schip met zijn rijkgevulde en bijzondere geschiedenis.
Langweerder sloepenrace 2018

Gouteyck

Met de Slag om Makkum twee weken achter ons, was het vandaag, zaterdag 6 oktober, alweer tijd voor de laatste wedstrijd die telt voor hetĀ klassement: de Langweerder sloepenrace. Op de Langweerder Wielen en de omliggende sloten wordt seizoen 2018 beslist,
Slag om Makkum 2018

Zaterdagochtend 22 september, na een zomerstop die eeuwen leek te duren, met een team wat voor de helft nieuw is en slechts een paar goede trainingen op zak was het alweer tijd voor de eerste wedstrijd van het najaar seizoen.
Toekomstige evenementen

  1. Bestuurswissel

    28 maart @ 9:00 pm - 11:30 pm
  2. De terschellinger zeepkistenrace jubileumeditie

    11 mei @ 1:00 pm - 5:00 pm