WBS Welcome back party 2018
Muiden Pampus Muiden 2017 – Gouteyck

Muiden Pampus Muiden 2017

Het was vrijdagochtend 3 november, 07:00 uur, de wekker ging. De afwijkende dag en tijd kan 2 dingen betekenen, ofwel de HT-race staat op het programma, ofwel de MPM. Aangezien die eerste afgelopen Hemelvaart al gehouden is,
De weg van ‘Egbert Wagenborg’ naar de 8e Langweerder sloepenrace 30 september 2017

Na een tijdje van geen bericht, is het weer tijd voor een bericht over de dames van de Wagenborg. Na de laatste wedstrijd in Terherne is het een tijdje stil geweest. Dit kwam mede door de zomer die zijn intrede deed in Nederland en waar eenieder aan toe was.
Nieuwe campus voor studenten zeevaartschool officieel geopend

Terschelling, de zee en zeevaart zijn nauw met elkaar verbonden. Het eiland biedt een unieke locatie voor het volgen van onderwijs aan het Maritiem Instituut Willem Barentsz. Omringd door het water worden studenten klaargemaakt voor hun toekomst.  Met ingang van het nieuwe studiejaar wonen zij vlakbij in een spiksplinternieuwe campus.
Agon op Terschelling

 

Wat heb je nodig om de WBS kennis te laten maken met een andere studentenvereniging? Een andere studentenvereniging, een slaapplek, voldoende eten, een BBQ, een plan –B, 9 tandems, 6 WBS’ers en een bestuurslid en oja… een hoop drank.
Toekomstige evenementen

  1. Zeepkistenrace 2018

    26 mei @ 1:00 pm - 5:00 pm