Commissies

Barcommissie

De barcommissie is voor velen de belangrijkste commissie van de WBS. Wij staan elke woensdagavond achter de tap om de dorstige wbs’er te voorzien van het lekkere bier.

Barcommissie


Evenementencommissie

De evenementencommissie houdt zich bezig met evenementen op het eiland, waar zowel eilanders als WBS’ers aan mee kunnen doen. Dit om een beter band te scheppen met de eilanders en om leuke weekenden te creëren voor jong en oud.

Evenementencommissie


Feestcommissie

Als leukste, en stiekem de belangrijkste commissie van de vereniging verzorgen wij, Amber Koopman, Jord Eelman, Fabienne Linssen, August van Krimpen en Jan Leeuwinga, de feestjes voor de WBS’ers. Dit doen we met veel toewijding, plezier, liefde en met goede vooruitzichten naar een paar koude rakkers.

Feestcommissie


Introductiecommissie

Wij, de introductiecommissie, zijn de eerste commissie waar nieuwe WBS’ers mee te maken krijgen als ze aankomen op Terschelling. We bieden een actieve, uitdagende introductieweek. De eerste week staat in het teken van elkaar leren kennen, maar ook de school, het eiland en de vereniging. Pas als je deze week succesvol hebt doorlopen, kun je zeggen dat je een echte WBS’er bent!


Surfcommissie

De surfcommissieis is een nieuw leven in geblazen omdat de WBS een hart heeft voor deze tak van watersport en ieder op zijn eigen manier dit wil invullen!

Surfcommissie


Websitecommissie

De websitecommissie is verantwoordelijkheid voor de technische aspecten van de website, en zorgt ervoor dat de verschillende redacteurs de website zonder problemen kunnen blijven aanpassen. Met de komst van de huidige website is de taak van deze commissie dus vooral eentje van technische support geworden.

De huidige website is gebouwd in 2017, door Dylan van Spaandonk en Wilco Hut.


Zeilcommissie

Het grote boegbeeld van de studentenvereniging is onze zeilboot de “Snobber”. Ook zijn wij in bezit van een catamaran. De zeilcommissie is verantwoordelijk voor het onderhoud en gebruik van onze boten.

Zeilcommissie