Medisch formulier

Voordat je je definitief kunt inschrijven voor de WBS is het van belang, met het oog op de introductieweek, dat wij als vereniging op de hoogte zijn van relevante medische gegevens. Zo kan de vereniging waar nodig maatregelen nemen om jouw gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen. Denk bijvoorbeeld een allergie, blessure of het gebruik van medicijnen. Voorkomen is beter dan genezen, daarom verzoekt de vereniging je de onderstaande vragen naar waarheid te beantwoorden.

Alle aangeleverde informatie wordt discreet verwerkt en blijft strikt vertrouwelijk. Deze informatie wordt enkel ingezien door eventuele leden van het bestuur van de vereniging en/of leden van de introductiecommissie.

Jouw gegevens worden na de introductietijd vernietigd.

Bij ja: ga hieronder verder

Astma – allergie – diabetes – hooikoorts – aangeboren aandoening(en) – etc.

Emelie den Dunnen is samen met het bestuur van de vereniging jullie vertrouwenspersoon. Deze mensen zijn vertrouwt met eventueel medicijngebruik en dergelijke. Loop je tijdens de week ergens tegenaan, dan kun je Emelie ook bereiken via telefoonnummer: +31 642469241 of het volgende emailadres: emelie.den.dunnen@student.nhlstenden.com.